Banner Dom perignon


High-tech met Bubbels

De lancering van de nieuwste vintage van Dom Pérignon was een evenement dat alles overtrof. De Vondelkerk te Amsterdam is een uniek en historisch gebouw en om deze reden dé uitgewezen locatie voor dit evenement. Er wordt gezegd dat de beroemde keldermeester en tevens monnik Dom Pérignon de uitvinder is van de Champagne. Met het gebruik van de nieuwste technologieën was dit evenement een waar contrast tussen oud vakmanschap met het moderne tijdperk.

Omdat deze avond in het teken stond van de lancering van de Dom Pérignon Vintage 2006, werd er uitsluitend champagne gedronken van champagnehuis Moët & Chandon. Bij binnenkomst kregen de gasten een feestelijk glas Champagne aangeboden en verschillende amuses van restaurant de Bokkedoorns** die door onze gastvrouwen en –heren werden geserveerd vanaf Ipads.

De gasten kregen hun zitplaats digitaal toegewezen door middel van een chip in de vorm van het Dom Pérignon Champagne label. Deze chip werd geplaatst op een tafel waarna hun zitplaats werd geprojecteerd.

De gasten namen plaats aan twee witte lange tafels welke centraal in de Vondelkerk stonden. Het diner bestond uit vier verrassende gerechten wederom bereid door restaurant de Bokkedoorns**. Bij de presentatie van ieder gerecht ontstond er een spectaculaire lichtshow  op de tafels verzorgd door Studio Rats en werd op verrassende wijze een toelichting van het gerecht weergegeven.

Bij elk gerecht hoorde uiteraard een bijpassende vintage Champagne met als hoogtepunt de Dom Pérignon Vintage 2006 die met veel sensatie tijdens het hoofdgerecht werd geserveerd.

De lancering van de Dom Pérignon Vintage 2006 was een uitzonderlijk evenement waar Select Catering met veel plezier aan heeft meegewerkt.

Bekijk deze video en krijg een deel mee van deze geweldige beleving.